„Rūta“ kviečia žiemos laikotarpį pasitikti saldžiai! Ypatingo skonio šokolado gaminiai pasaldins žiemos švenčių laukimą, o švelnus šokolado aromatas suteiks jaukumo namuose.
Dovanėlę sudaro: pieninio šokolado saldainiai su anakardžių įdaru „Gerai nuotaikai“ (5 vnt.), braškių ir jogurto skonio suflė saldainiai (2 vnt.), dražė „Braškės“ (40 g), suflė saldainiai su vyšniomis ir cinamonu „Šventinė karuselė“ (2 vnt.), pieninis šokoladas su mangais „Bumciai“ (5 vnt.). Dovana – atšvaitas-apyrankė!
– 5 skonių gaminiai.
– Iš viso rinkinyje 14 saldainių ir dražė.
– Žaismingo, šventinio dizaino pakuotė.
– Dovana – atšvaitas-apyrankė.
Sudedamosios dalys: Saldainiai: pieninio šokolado saldainiai su anakardžių įdaru „Gerai nuotaikai“, braškių ir jogurto skonio suflė saldainiai, dražė „Braškės“, suflė saldainiai su vyšniomis ir cinamonu „Šventinė karuselė“, pieninis šokoladas su mangais „Bumciai“. Sudedamosios pieninis šokoladas 31 % (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, IŠRŪGŲ milteliai, PIENO riebalai, emulsikliai (SOJŲ lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas), kvapioji medžiaga vanilinas), cukrus, gliukozės sirupas, augaliniai riebalai (palmių, palmių branduolių, sviestmedžio), ANAKARDŽIAI (4,2 %), kakavos sviestas, nugriebto PIENO milteliai, saldintas sutirštintas PIENAS (PIENAS (55 %), cukrus (45 %)), liesi kakavos milteliai, mango granulės 1 % (cukrus, mango tyrė (34 %), kukurūzų krakmolas, vanduo), KIAUŠINIŲ baltymų milteliai, karamelės skonio milteliai (nugriebto PIENO milteliai, cukrus, palmių aliejus, dažiklis E 150c, antioksidantas saulėgrąžų lecitinas, irisų kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga natrio citratai), tirštiklis agaras, drėgmę išlaikanti medžiaga sorbitolio sirupas, kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, emulsikliai (SOJŲ lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas), želatina, džiovintos šaltyje vyšnios (0,1 %), juodųjų morkų sulčių koncentratas, cinamonas (0,05 %), glajinės medžiagos (karnaubo vaškas, bičių vaškas, šelakas), stabilizatorius invertazė, druska su jodu. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1 %, PIENO sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7 %. Šokolado kilmė: ES ir ne ES.
Gali būti ŽEMĖS RIEŠUTŲ ir kitų RIEŠUTŲ pėdsakų.